Konsultoinnit

Oivalla uutta ja innostu liiketoiminnan kehittämisestä konsultoinnin avulla.

Näytämme sinulle tietä ja autamme ratkomaan yritystoiminnan haasteita, jotta voit huoletta katsoa tulevaan. Tarvitsemme kaikki välillä apukättä ja suunnannäyttäjää pystyäksemme toimimaan alati muuttuvassa arjessa mahdollisimman tehokkaasti.

On varsin tavanomaista, että sokeudumme oman toimintaympäristömme ja pitkään käytössä olleiden liiketoimintaprosessien kehittämiselle. Kuten Batman tarvitsee Robinia, uskon yrittäjän tarvitsevan aika ajoin inspiroivan ja innostavan konsultin vinkkejä ja vipuvoimaa.

Olemme iloinen markkinointiasiantuntijasi Lapista. Auomme markkinoinnin solmuja ja näytämme tietä sosiaalisessa mediassa, jolloin voit antaa oman ydinosaamisesi loistaa.

Konsultoinnit on mahdollista toteuttaa myös etäyhteydellä. 

Konsultoimme seuraavilla aihealueilla:

  • Markkinointi
  • Myynti
  • Asiakaskokemukset
  • Sosiaalinen media (mm. Facebook, Instagram, LinkedIn)
  • Henkilöbrändit
  • Asiantuntijabrändit ja sosiaalinen myynti
 

Ensimmäinen puolen tunnin tutustumiskonsultaatio on maksuton.

Varaa puolentunnin verkkotapaaminen soittamalla +358 (0)50 3366 980 tai sähköpostilla riia@valvimo.fi.

Tutustumiskonsultaation jälkeen konsultoinnit alk. 60 € /tunti. Konsultoinnin hintaan vaikuttavat muun muassa konsultoinnin aihe, toimeksiannon sisältö ja laajuus. Pyydä tarjous.

Vaikka yritys sijaitseekin fyysisesti Lapissa, ovat palvelut saatavillasi valtakunnallisesti.
 
Kysy lisää. Jos et vielä innostunut, käy hakemassa inspiraatiota ja vinkkejä omaan tekemiseesi Valvimo bloggaa -blogista.

Riia Valvimo, se some-tyttö ja iloinen yrittäjä

 

Riia on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändeihin, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Hänellä on 9 vuoden kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Hän on tuottanut sisältöä blogeihin, verkkosivuille ja someen, sekä hallinnoinut useiden lappilaisten brändien some-kanavia.

Riiaa on haastateltu muun muassa Yle Lapin uutisiin sekä Someta duuniin -hankkeeseen, liittyen hänen omaan uratarinaansa ja henkilöbrändäykseen.