Koulutukset

Inspiroivat koulutukset myyntiin, markkinointiin, sekä henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen.

Koulutukset kustomoidaan aina asiakaskohtaisesti. Lue lisää koulutuksista ja ota yhteyttä niin kartoitetaan tarpeesi tarkemmin.
 

Myyntikoulutukset

Myyntikoulutus vastaa muun muassa seuraaviin useita yrittäjiä askarruttaviin kysymyksiin:
 
 • Missä asiakkaani ovat?
 • Miten tunnistan asiakkaan tarpeet?
 • Miten saan lisää myyntiä?
 • Mistä syntyy vertaansa vailla oleva asiakaskokemus?
Riialla on yli yhdeksän vuoden henkilökohtainen kokemus tuloksellisesta myyntityöstä. Myyntikoulutuksiin sisältyy aitoja esimerkkejä asiakaskohtaamisista, työpajatyöskentelyä ja rutkasti innostavaa asennetta.
 

Markkinointikoulutukset

Yksinkertaisuudessaan voidaan todeta, että erilaisilla markkinointitoimenpiteillä edistetään yrityksen tuotteiden ja palveluiden myyntiä. Toimiakseen markkinointia tulee suunnitella, asiakkaita ja toimintaympäristöä ymmärtää ja erilaisia markkinoinnin työkaluja hyödyntää ennalta määriteltyjen tavoitteiden mukaisesti.
 
Valvimon markkinointikoulutukset antavat sinulle avaimet markkinoinnin suunnitteluun, toteutukseen ja seurantaan.
 
Markkinointikoulutukset rakennetaan aina vastaamaan osallistujien osaamistavoitteita, jotka voivat liittyä esimerkiksi markkinointisuunnitelman tekemiseen, digitaalisiin markkinoinnin työkaluihin tutustumiseen, uuden tuotteen lanseeramiseen, brändin tunnettuuden lisäämiseen tai vaikka markkinointitutkimuksen suunnitteluun ja toteutukseen.
 
Esimerkkejä markkinointikoulutusten sisällöistä:
 • Markkinoinnin perusteet
 • Asiakasprofiilit ja markkinointikanavien valinta
 • Asiakkaanpolun määrittely
 • Asiakkaan digitaalisen palvelupolun määrittely
 • Sosiaalisen median julkaisukalenteri ja markkinoinnin vuosikello
 • Yritys sosiaalisessa mediassa
 • Facebook- ja Instagram-markkinointi
 • Markkinointi- ja viestintäsuunnitelman tekeminen
 

Henkilö- ja asiantuntijabrändäys

Henkilöbrändäyksen keinot kannattaa ottaa käyttöön jos olet vaihtamassa alaa tai etsimässä uutta työpaikkaa. Tavoitteesi voi myös olla tavoittaa uusia asiakkaita, vahvistaa olemassa olevia asiakassuhteita, laajentaa työelämän verkostoja tai erottua kilpailijoista.
 
Henkilöbrändin kehittäminen lähtee aina yksilöstä itsestään: Missä haluat olla tulevaisuudessa ja missä olet hyvä? Entä mikä on toisten ihmisten käsitys sinusta, miten huolehdit verkostoistasi ja kasvatat niitä sosiaalisessa mediassa?
 
Tiesitkö että vahvat henkilö- ja asiantuntijabrändit voivat vauhdittaa yrityksen myyntiä ja ovat yrityksen parhaita brändilähettiläitä? Aktiiviset henkilöbrändit ovat myös tärkeässä asemassa rakentamassa työnantajamielikuvaa.
 
Olemme erikoistuneet henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen. Riia on tehnyt aiheesta opinnäytetyönsä ja häntä on haastateltu aiheesta muun muassa Yle Lapin uutisiin ja Someta duuniin -hankkeeseen.
 

Tarvetta laajemmalle koulutuskokonaisuudelle?

Laajojen asiantuntijaverkostojen ansiosta voimme räätälöidä koulutukset koskemaan liiketoiminnan kehittämistä kokonaisvaltaisemmin. Yhden naisen yritys muovautuu hetkessä asiantuntijatiimiksi juuri sinun tarpeisiisi.
 
Pyydä tarjous tai kysy lisää. Jos et vielä innostunut, käy hakemassa inspiraatiota ja vinkkejä omaan tekemiseesi Valvimo bloggaa -blogista.

Riia Valvimo, se some-tyttö ja iloinen yrittäjä

 

Riia on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändeihin, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Hänellä on 9 vuoden kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Hän on tuottanut sisältöä blogeihin, verkkosivuille ja someen, sekä hallinnoinut useiden lappilaisten brändien some-kanavia.

Riiaa on haastateltu muun muassa Yle Lapin uutisiin sekä Someta duuniin -hankkeeseen, liittyen hänen omaan uratarinaansa ja henkilöbrändäykseen.