KOULUTUKSET

Inspiroivat markkinointi-, some- ja henkilöbrändäyskoulutukset

Etsitkö mukaansa tempaavaa ja innostavaa kouluttajaa? Valvimo tarjoaa inspiroivat koulutukset markkinointiin, sosiaaliseen mediaan, sekä henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen. Koulutukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Asiantuntijaluennon lisäksi koulutukseen lisätään työpajatyöskentelyä tai erilaisia tehtäviä asiakkaan toiveen mukaisesti. Lue lisää koulutuksista ja ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi tarkemmin. Koulutukset ja työpajat on mahdollista toteuttaa myös englanniksi.

HENKILÖBRÄNDÄYS

Koulutus eritoten yrittäjille, asiantuntijoille ja työnhakijoille.

Henkilöbrändäys ja sen keinot puhuttavat paljon läpi toimialojen ja oman osaamisen brändäämisen keinoihin kannattaa tutustua varsinkin, jos on työnhakija, yrittäjä tai osaamistaan myyvä asiantuntija.

Henkilöbrändäys-koulutuksessa tutustutaan henkilöbrändin kehittämiseen ja sen hyötyihin.

Koulutus vastaa muun muassa kysymyksiin: Mikä on henkilöbrändi? Miten henkilöbrändiä voi kehittää? Missä kanavissa ja miten henkilöbrändi viestii?

 

SOSIAALINEN MEDIA

Koulutukset some-markkinointiin, yksittäisiin some-kanaviin tai somen alkeisiin.

Koulutamme niin sosiaalisen median alkeisiin kuin yksittäisten some-kanavien käyttöön, kuten Facebookiin, Instagramiin ja LinkedIniin. Some-koulutus voi koskea esimerkiksi Instagram- tai Facebook-markkinointia.

Koulutuksessa voidaan esimerkiksi tutustua sosiaaliseen mediaan yrityksen markkinointi- ja asiakaspalvelukanavana, some-kanavien analytiikkatyökaluihin ja sisällöntuotantoon.

Osana koulutusta osallistujien kanssa voidaan työpajamaisesti suunnitella esimerkiksi yrityksen some-julkaisukalenteri tai markkinoinnin vuosikello.

LINKEDIN

Koulutus erityisesti opiskelijoille, työnhakjoille, yrittäjille tai asiantuntijatyötä tekeville.

LinkedIn-koulutuksessa perehdytään LinkedInin ominaisuuksiin, kuten julkaisutyökaluihin, profiilin eri osioihin ja verkostoitumiseen LinkedInissä.

LinkedIn on erinomainen työelämän verkostoitumiskanava ja paljon muutakin kuin “digitaalinen käyntikortti”, joksi sitä usein kutsutaan. LinkedInin aktiivisesta ja tavoitteellisesta käytöstä on hyötyä esimerkiksi työnhaussa ja uusasiakashankinnassa.

MARKKINOINTI

Koulutuksen aiheena voi olla esimerkiksi digitaaliset markkinoinnin työvälineet, markkinoinnin perusteet tai markkinoinnin suunnittelu.

Markkinointikoulutukset rakennetaan aina vastaamaan osallistujien osaamistavoitteita. Tavoitteet voivat liittyä esimerkiksi markkinointisuunnitelman tekemiseen, markkinoinnin digitaalisiin työkaluihin tutustumiseen, uuden tuotteen lanseeramiseen, brändin tunnettuuden lisäämiseen tai vaikka markkinointitutkimuksen suunnitteluun ja toteutukseen.

RIIA VALVIMO

Se some-tyttö ja iloinen yrittäjä

Riia on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändeihin, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Hän tuottaa sisältöä blogeihin, verkkosivuille ja someen. Riian kokemukseen kuuluu myös useiden lappilaisten brändien some-kanavien hallinnointi ja tapahtumamarkkinointi sosiaalisessa mediassa.

Riiaa on haastateltu muun muassa Yle Lapin uutisiin sekä Someta duuniin -hankkeeseen, liittyen hänen omaan uratarinaansa ja henkilöbrändäykseen.

TÄHÄN MENNESSÄ TEHTYÄ

Webinaarit Digiassari-valmennukseen (2019):

– Henkilöbrändäys
– LinkedIn

Webinaari Porotilamatkailun uudet tuotteet -kehittämishankkeelle (2020):

– Sosiaalisen median webinaari porotilamatkailuyrittäjille

Instagram-webinaari Osaajia alueelle -hankkeelle (2020):

Innostu somesta -koulutus – Instagram tehokkaasti käyttöön markkinoinnin työkaluna

Instagram- ja Facebook-markkinointi webinaarit Enontekiön kunnan hankkeelle (2020):

– Facebook-markkinointi matkailuyrittäjille

– Instagram-markkinointi matkailuyrittäjille

RIIAN KOULUTUKSISTA SANOTTUA

"Mukava kuunnella myönteistä ja asiasta innostunutta kouluttajaa :)"
Webinaariosallistuja
Digiassari-valmennus (Lapin AMK)
"Webinaarit olivat selkeitä ja asiakeskeisiä, oli helppo pysyä matkassa ja aiheet olivat todella mielenkiintoisia ja hyödyllisiä."
Webinaariosallistuja
Digiassari-valmennus (Lapin AMK)
"Asiat tuotiin selkeästi esille slideissa ja erityisesti Linkedin-webinaari antoi paljon hyviä vinkkejä profiilin kehittämiseen."
Webinaariosallistuja
Digiassari-valmennus (Lapin AMK)
"Innostava ja osaava kouluttaja."
Webinaariosallistuja
Instagram-koulutus, Osaajia alueelle -hanke (REDU)

OTA YHTEYTTÄ

Jätä tarjouspyyntö, anna palautetta tai esitä kysymys.

Emme luovuta tietojasi eteenpäin.