TIETOA MEISTÄ

Markkinointi- ja myyntiosaamista Lapista

Valvimo on Riia Valvimon kesällä 2019 perustama markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan erikoistunut yritys. Valvimon missio on auttaa yrityksiä tekemään parempaa markkinointia ja opiskelijoita oppimaan uutta markkinoinnista.

Yrityksen perustana on Riian jatkuva halu kehittyä ja kehittää, antaa aina parastaan ja tehdä sitä, mistä oikeasti pitää. Motivaatiota nuori yrittäjä saa mahdollisuudesta auttaa muita kehittymään ja pääsemään tavoitteisiinsa. Tärkeimpänä voimavaranaan hän pitää loputonta kiinnostustaan alati muutuvaa digitaalista markkinointia kohtaan.

Valvimo auttaa yrityksiä sosiaalisen median haltuunotossa, tuottaa sisältöä, sekä kouluttaa markkinoinnin eri osa-alueilla. Voit pyytää Riiaa myös inspiroivaksi puhujaksi tai juontajaksi erilaisiin tapahtumiin.

RIIA VALVIMO

Se some-tyttö ja iloinen yrittäjä

Riia on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändeihin, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Hän on tuottaa sisältöä blogeihin, verkkosivuille ja someen, sekä hallinnoi useiden lappilaisten brändien some-kanavia.

Riiaa on haastateltu muun muassa Yle Lapin uutisiin sekä Someta duuniin -hankkeeseen, liittyen hänen omaan uratarinaansa ja henkilöbrändäykseen.

ILOINEN MARKKINOINTITOIMISTO

Toimintaamme ohjaavat arvot

ILO

Valvimo tekee töitä ilolla ja rakkaudesta lajiin.

Ilosta viestii hymy, mikä on yksi tärkeimmistä työvälineistämme ja meiltä se ei pääse ehtymään.

Olipa kyse sitten yrityksen markkinoinnin kehittämisestä, koulutuksen vetämisestä tai tapahtuman juonnosta, teemme työmme hymyissäsuin ja positiivisella asenteella.

JATKUVA OPPIMINEN

Emme tule koskaan valmiiksi, eikä tule markkinointikaan.

Kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti voidaksemme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Sosiaalinen media, digitaaliset markkinoinnin työvälineet ja asiakkaiden ostokäyttäytyminen muuttuu jatkuvasti. Siksi jatkuva oppiminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme.

YHTEISTYÖ

Olemme vahvempia yhdessä kuin erikseen.

Uskomme yhteistyön voimaan. Teemme paljon yhteistyötä Lappilaisten asiantuntijoiden kanssa.

Verkostoistamme löytyy paljon monialaista osaamista ja tarvittaessa kokoamme avuksemme asiantuntijatiimin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

"Parasta yrittäjyydessä on tuoda oma osaaminen toisten yrittäjien, sekä markkinoinnista kiinnostuneiden opiskelijoiden käyttöön."

-Riia Valvimo

OTA YHTEYTTÄ

Jätä tarjouspyyntö, anna palautetta tai esitä kysymys.

Etu- ja sukunimi