TIETOA MEISTÄ

Markkinointi- ja myyntiosaamista Lapista

Valvimo on Riia Valvimon kesällä 2019 perustama markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan erikoistunut yritys. Valvimon missio on auttaa yrityksiä tekemään parempaa markkinointia ja opiskelijoita oppimaan uutta markkinoinnista.

Yrityksen perustana on Riian jatkuva halu kehittyä ja kehittää, antaa aina parastaan ja tehdä sitä, mistä oikeasti pitää. Motivaatiota nuori yrittäjä saa mahdollisuudesta auttaa muita kehittymään ja pääsemään tavoitteisiinsa. Tärkeimpänä voimavaranaan hän pitää loputonta kiinnostustaan alati muuttuvaa digitaalista markkinointia kohtaan.

Valvimo auttaa yrityksiä sosiaalisen median haltuunotossa, tuottaa sisältöä, sekä sparraa yrittäjiä markkinoinnin eri osa-alueilla. Voit pyytää Riiaa myös inspiroivaksi puhujaksi tai juontajaksi erilaisiin tapahtumiin.

#TEAMVALVIMO

Tutustu iloiseen tiimiimme

RIIA VALVIMO

Iloinen yrittäjä, tradenomi (AMK), markkinointiasiantuntija

Riia Valvimo on henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen, sosiaaliseen mediaan ja digimarkkinointiin erikoistunut markkinointiasiantuntija. Hän konsultoi ja sparraa yrittäjiä ja yrityksiä markkinoinnin eri teemoihin sekä erilaisten digitaalisten työvälineiden käyttöön ottoon.

Lisäksi Riia toimii opetustehtävissä Lapin ammattikorkeakoululla liiketalouden koulutusohjelmassa ja asiantuntijana erilaisissa julkisen ja yksityisen sektorin hankkeissa Lapissa. Yrittäjyydessä hän arvostaa eniten mahdollisuutta tuoda oma osaamisensa muiden käyttöön.

LAURA TYIMOFEJEV

Marketing trainee, International Business student at Lapland UAS

Laura is a visual content creator whose strengths are creativity, problem solving, flexibility and precision. She is a certified photographer and therefore has good eyes for visual content. Laura is a second year Business student at Lapland UAS and did her first traineeship at Valvimo in 2020.

In marketing Laura values the opportunity to make use of her existing strengths. She is interested in digital marketing, particularly in social media marketing. She also likes to create educational and useful content, always making sure that it’s also visually appealing.

ILOINEN MARKKINOINTITOIMISTO

Toimintaamme ohjaavat arvot

ILO

Valvimo tekee töitä ilolla ja rakkaudesta lajiin.

Ilosta viestii hymy, mikä on yksi tärkeimmistä työvälineistämme ja meiltä se ei pääse ehtymään.

Olipa kyse sitten yrityksen markkinoinnin kehittämisestä, koulutuksen vetämisestä tai tapahtuman juonnosta, teemme työmme hymyissäsuin ja positiivisella asenteella.

JATKUVA OPPIMINEN

Emme tule koskaan valmiiksi, eikä tule markkinointikaan.

Kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti voidaksemme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Sosiaalinen media, digitaaliset markkinoinnin työvälineet ja asiakkaiden ostokäyttäytyminen muuttuu jatkuvasti. Siksi jatkuva oppiminen on yksi tärkeimmistä tehtävistämme.

YHTEISTYÖ

Olemme vahvempia yhdessä kuin erikseen.

Uskomme yhteistyön voimaan. Teemme paljon yhteistyötä Lappilaisten asiantuntijoiden kanssa.

Verkostoistamme löytyy paljon monialaista osaamista ja tarvittaessa kokoamme avuksemme asiantuntijatiimin juuri sinun yrityksesi tarpeisiin.

"Parasta yrittäjyydessä on tuoda oma osaaminen toisten yrittäjien, sekä markkinoinnista kiinnostuneiden opiskelijoiden käyttöön."

-Riia Valvimo

OTA YHTEYTTÄ

Jätä tarjouspyyntö, anna palautetta tai esitä kysymys.

Emme luovuta tietojasi eteenpäin.