Markkinointi- ja myyntiosaamista Lapista

Valvimo on Riia Valvimon kesällä 2019 perustama markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan erikoistunut yritys.

Yrityksen perustana on Riian jatkuva halu kehittyä, antaa aina parastaan ja tehdä sitä mistä oikeasti pitää. Motivaatiota nuori yrittäjä saa mahdollisuudesta auttaa muita kehittymään ja pääsemään tavoitteisiinsa. Tärkeimpänä voimavaranaan hän pitää loputonta kiinnostustaan alati muutuvaa digitaalista markkinointia kohtaan.
 

Valvimo kouluttaa ja konsultoi laaja-alaisesti markkinointiin ja myyntiin.

Käsissämme syntyy myös sisältöä sosiaaliseen mediaan, blogeihin ja verkkosivuille.
 

Edessä verkkosivujen päivitys? Haasteita markkinointitekstien tai -kampanjoiden luomisessa?

Kun kohtaat haasteita yrityksesi markkinointiviestin läpiviemisessä, on hyvä kääntyä asiantuntijan puoleen. Voit myös pyytää tarjousta WordPress-pohjaisten verkkosivujen kokonaisvaltaisesta toteutuksesta.
 
Laajojen asiantuntijaverkostojen ansiosta voimme toteuttaa tarvittaessa laajempiakin projekteja. Yhden naisen yritys muovautuu hetkessä asiantuntijatiimiksi juuri sinun tarpeisiisi.
 
Vaikka yritys sijaitseekin fyysisesti Lapissa, ovat palvelut saatavina valtakunnallisesti.
 
Pyydä tarjous tai kysy lisää. Jos et vielä innostunut, käy hakemassa inspiraatiota ja vinkkejä omaan tekemiseesi Valvimo bloggaa -blogista.

Riia Valvimo, se some-tyttö ja iloinen yrittäjä

 

Riia on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändeihin, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Hänellä on 9 vuoden kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Hän on tuottanut sisältöä blogeihin, verkkosivuille ja someen, sekä hallinnoinut useiden lappilaisten brändien some-kanavia.

Riiaa on haastateltu muun muassa Yle Lapin uutisiin sekä Someta duuniin -hankkeeseen, liittyen hänen omaan uratarinaansa ja henkilöbrändäykseen.