PALVELUT

Tarvitsetko apua markkinointiin?

Valvimo auttaa yrityksiä sosiaalisen median haltuunotossa ja markkinoinnin kehittämisessä. Valvimo sparraa yrittäjiä erityisesti someen, markkinointiin ja henkilöbrändäykseen. 

Henkilöbrändäys-, markkinointi- ja some-sparrausten ja konsultointien lisäksi Valvimon käsissä syntyy tarvittaessa sisältöä sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille. Palvelut myös englannin kielellä.

KONSULTOINNIT JA SPARRAUKSET

Näytämme sinulle tietä sosiaalisessa mediassa ja autamme ratkomaan markkinoinnin haasteita, jotta voit huoletta katsoa tulevaan. Oivalla uutta ja innostu markkinoinnin kehittämisestä. Tuodaan yhdessä yrityksesi markkinointi tähän päivään.

Valvimo sparraa ja konsultoi laaja-alaisesti markkinoinnin eri teemoihin, kuten sosiaaliseen mediaan ja markkinoinnin kokonaisvaltaiseen kehittämiseen.

JUONNOT JA PUHEENVUOROT

Tarvitsetko tapahtumaan tai tilaisuuteen iloisen juontajan?

Asialleen omistautunut juontaja ottaa huomioon järjestäjän toiveet ja parhaimmillaan kohottaa tapahtuman tunnelmaa.

Voit myös pyytää Riiaa inspiroivaksi puhujaksi erilaisiin tapahtumiin. Valvimolta onnistuu kokemus- ja asiantuntijapuheenvuorot yrittäjyyteen, opiskeluun, verkostoitumiseen, markkinointiin ja henkilöbrändäykseen liittyen.

RIIA VALVIMO

Se some-tyttö ja iloinen yrittäjä

Riia Valvimo on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

RIIASTA SANOTTUA

"Mukava kuunnella myönteistä ja asiasta innostunutta kouluttajaa :)"
Webinaariosallistuja
Digiassari-valmennus (Lapin AMK)
"Webinaarit olivat selkeitä ja asiakeskeisiä, oli helppo pysyä matkassa ja aiheet olivat todella mielenkiintoisia ja hyödyllisiä."
Webinaariosallistuja
Digiassari-valmennus (Lapin AMK)
"Innostava ja osaava kouluttaja."
Webinaariosallistuja
Instagram-koulutus, Osaajia alueelle -hanke

OTA YHTEYTTÄ

Jätä tarjouspyyntö, anna palautetta tai esitä kysymys.

Emme luovuta tietojasi eteenpäin.