Palvelut

Tarvitsetko apua markkinointiin?

TUTUSTU PALVELUIHIMME

Valvimo auttaa yrityksiä sosiaalisen median haltuunotossa ja markkinoinnin kehittämisessä. Valvimo kouluttaa erityisesti someen, markkinointiin ja henkilöbrändäykseen. 

Henkilöbrändäys-, markkinointi- ja some-koulutusten ja -konsultointien lisäksi Valvimon käsissä syntyy sisältöä sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuille. Autamme sinua myös tapahtumatuotannossa, aina tapahtuman suunnittelusta toteutukseen. Palvelut myös englannin kielellä.

 

KOULUTUKSET

Inspiroivat koulutukset markkinointiin, sosiaaliseen mediaan, sekä henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen. Koulutukset räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Asiantuntijaluennon lisäksi koulutukseen lisätään työpajatyöskentelyä tai erilaisia tehtäviä toiveidesi mukaisesti. Lue lisää koulutuksista ja ota yhteyttä, niin kartoitetaan tarpeesi tarkemmin.

MARKKINOINTIAPURI

Näytämme sinulle tietä sosiaalisessa mediassa ja autamme ratkomaan markkinoinnin haasteita, jotta voit huoletta katsoa tulevaan. Oivalla uutta ja innostu liiketoiminnan kehittämisestä konsultoinnin avulla tai pyydä Valvimo auttamaan ja toteuttamaan yrityksesi markkinointia.

Markkinointiapuri on oiva lisä esimerkiksi tapahtumatuotanto-tiimiisi.

JUONNOT JA PUHEENVUOROT

Tarvitsetko tapahtumaan tai tilaisuuteen iloisen juontajan?

Asialleen omistautunut juontaja ottaa huomioon järjestäjän toiveet ja parhaimmillaan kohottaa tapahtuman tunnelmaa.

Voit myös pyytää Riiaa inspiroivaksi puhujaksi erilaisiin tapahtumiin.

VIESTINTÄ JA SISÄLLÖNTUOTANTO

Kun koet sisällöntuotannon haastavaksi, Valvimo auttaa. Autamme sinua saamaan markkinointiviestisi läpi oikeissa kanavissa, oikeaan aikaan ja oikealle kohderyhmälle.

Voit pyytää apua esimerkiksi markkinointikampanjan suunnitteluun ja toteutukseen, bloggaamiseen tai vaikka lehdistötiedotteen laatimiseen

RIIA VALVIMO

Se some-tyttö ja iloinen yrittäjä

Riia Valvimo on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Riia tuottaa sisältöä blogeihin, verkkosivuille ja someen, sekä hallinnoi useiden lappilaisten brändien some-kanavia.

RIIASTA SANOTTUA

"Mukava kuunnella myönteistä ja asiasta innostunutta kouluttajaa :)"
Webinaariosallistuja
Digiassari-valmennus (Lapin AMK)
"Webinaarit olivat selkeitä ja asiakeskeisiä, oli helppo pysyä matkassa ja aiheet olivat todella mielenkiintoisia ja hyödyllisiä."
Webinaariosallistuja
Digiassari-valmennus (Lapin AMK)
"Innostava ja osaava kouluttaja."
Webinaariosallistuja
Instagram-koulutus, Osaajia alueelle -hanke

OTA YHTEYTTÄ

Jätä tarjouspyyntö, anna palautetta tai esitä kysymys.

Emme luovuta tietojasi eteenpäin.