Valvimo kouluttaa ja konsultoi laaja-alaisesti markkinointiin ja myyntiin

Koulutusten ja konsutointien lisäksi käsissämme syntyy sisältöä sosiaaliseen mediaan, blogeihin ja verkkosivuille. Tarjoamme apua myös hieman perinteisempään markkinointiin, kuten lehtimainosten, esitteiden ja Roll upien suunnitteluun.

Palvelumme ovat sinua varten, kun aikasi ei riitä yrityksesi markkinointitoimenpiteiden pyörittämiseen, haluat keskittyä omaan ydinosaamiseesi tai haluat helpottaa arkeasi ulkoistamalla esimerkiksi yrityksen sosiaalisen median kanavien hallinnoinnin.

Tarpeesi voi myös olla oman tai henkilöstösi osaamisen kasvattaminen koulutusten avulla. Yrityksesi inhimillistä ainneetonta pääomaa, eli osaamista, ei ehkä ensimmäisenä näe ulospäin. Osaaminen on kuitenkin kaiken toiminnan perusta, josta hyvä liiketoiminta kumpuaa ja joka luo unohtumattomia vertaansa vailla olevia asiakaskokemuksia.

Meiltä voit lisäksi pyytää tarjousta WordPress-pohjaisten verkkosivujen kokonaisvaltaisesta toteutuksesta. Verkkosivujen toteutuksessa kiinnitämme erityistä huomiota ostamisen esteiden poistamiseen ja digitaalisen asiakaskokemuksen kehittämiseen.

Kun toiveesi on kehittyä ja kasvaa, olemme valmiina näyttämään sinulle tietä.

 

Tutustu palveluihimme:

Koulutukset

Inspiroivat koulutukset myyntiin, markkinointiin, sekä henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen.
 
Koulutukset kustomoidaan aina asiakaskohtaisesti.

Konsultoinnit

Takkuaako markkinointi? Haluatko kehittää asiakaskokemusta tai myyntiprosessejasi?
 
Valvimo konsultoi myynnin ja markkinoinnin lisäksi asiakaskokemusten parantamiseen, henkilö- ja asiantuntijabrändien sekä työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Sisällöntuotanto

Edessä verkkosivujen päivitys? Ongelmia markkinointitekstien kanssa? Tavoitteena parantaa verkkosivujen ja palveluiden hakukonenäkyvyyttä?
 
Kun koet sisällöntuotannon haastavaksi tai sille ei kertakaikkiaan löydy aikaa, Valvimo auttaa.