Rovaniemi LOVE

Rakkaudesta Rovaniemeen, Lapin sykkivään sydämeen.

Design Riia Valvimo

Rakkaudesta Rovaniemeen, Lapin sykkivään sydämeen.

Monet rakkaat muistot syntyvät joen rannassa ja sieltä sai inspiraation myös Riia Valvimon suunnittelemat Rovaniemi LOVE -hopeakorut.

Korut valmistetaan tilauksesta ja toimituksesta sovitaan erikseen.

Jätkä-korut

Näyttävät Rovaniemellä sijaitsevasta Jätkänkynttilä-sillasta inpiraation saaneet hopeakorut peilikiiltoviimeistelyllä ovat todellinen katseen kääntäjä. Nämä Rovaniemi LOVE -malliston korut kertovat kantajansa rakkaudesta Rovaniemeen. Korut ovat myös oiva lahjaidea hänelle, joka on lähtöisin Rovaniemeltä.

Suunnittelija: Riia Valvimo

Jätkänkynttilän-silta otettiin käyttöön vuonna 1989. Silta ylittää Kemijoen hieman Ounas- ja Kemijoen yhtymäkohdan jälkeen alavirtaan ja on tunnettu maamerkki Rovaniemellä. (Lähde: Visit Rovaniemi)

Jätkä-korvakorut

Paino: 6 g
Leveys: 44 mm
Korkeus: koukun kanssa n. 54 mm
Materiaali: 925-hopea
Hinta: 195€

Jätkä-riipus

Paino: 6 g
Leveys: 44 mm
Korkeus: 47 mm
Materiaali: 925-hopea
Hinta: 165€

Jätkä-kaulakoru

Paino: 10 g
Materiaali: 925-hopea
Hinta: 195€

Rovaniemi LOVE Jätkä-korvakorut design Riia Valvimo

Joki-korvakorut

Monet rakkaat muistot sijoittuvat joen rannalle ja sieltä sai inspiraationsa myös Riia Valvimon Rovaniemi LOVE -korumallisto. Joki-koru kuvaa Rovaniemeä, Lapin sykkivää sydäntä, lintuperspektiivistä. Korussa Kemijoki ja Ounasjoki kohtaavat aivan sydämen keskiössä. Korun peilikiilto viimeistelty loistaa ja toistaa ympäristöään, aivan kuin joki kauniina tuulettomana kesäpäivänä sen ollessa lähes tyyni.

Paino: 4 g
Leveys: 44 mm
Korkeus: koukun kanssa n. 54 mm
Materiaali: 925-hopea
Hinta: 195€

Saatavilla myös riipuksena ja kaulakoruna.

Kirkko-korvakorut

Rovaniemen tunnistettaviin maamerkkeihin kuuluvat Ounaskosken silta ja Rovaniemen kirkko ja sen punaisena loistava risti ovat kaupunkilaisille tuttu näky, joita molempia voi ihailla Kemijoen varresta. Kirkko-korvakoruissa nämä kaksi tuttua rakennelmaa yhdistyvät, tuoden korun kantajan mieleen niihin liittyviä muistoja. Koruja tehdessään niiden suunnittelija Riia Valvimo muistaa lämmölä ystävänsä häitä ja monia Ounaskosken sillan yli tehtyjä koulu- ja työmatkoja sekä joen kauneutta iltalenkeillä siltaa ylittäessään.

Paino: 5 g
Leveys: 44 mm
Korkeus: koukun kanssa n. 54 mm
Materiaali: 925-hopea
Hinta: 195€

Saatavilla myös riipuksena ja kaulakoruna.

Tilaukset ja tiedustelut

Tilataksesi ota minuun yhteyttä sähköpostilla riia@valvimo.fi.

Kerro yhteydenotossasi:
1. mitkä ja montako korua olet kiinnostunut tilaamaan
2. minne korut tulisi toimittaa.

Arvioin korujen toimitusajan aina sen hetkisen tilausjonon mukaan ja palaan asiaan mahdollisimman pian.

”Niin minä muistan sen,

Lapin sykkivän sydämen.
Omaani sen talletan,
muiston kaikkein rakkaimman.”

-Riia Valvimo

Ohjeita korujen tilaamiseen

Korut valmistuvat tilauksesta käsityönä Rovaniemellä ja Oulussa Riia Valvimon jalometallialan opintojen osana ja ohella. Tästä syystä jokainen tilaus käsitellään sähköpostitse (riia@valvimo.fi) ja toimituksesta sovitaan Riian kanssa erikseen.

Korut valmistuvat tilauksesta käsityönä niiden suunnittelijan Riia Valvimo käsissä Oulussa ja Rovaniemellä. Ota Riian yhteyttä sähköpostitse sopiaksesi tilauksesta, maksusta ja toimituksesta.

Korujen toimituksesta sovitaan aina tapauskohtaissesti. Koruille voidaan sopia nouto tai toimitus Oulun ja Rovaniemen alueella tai ne voidaan toimittaa postitse.

Korujen toimitusaikaan vaikuttaa mm. tilausmäärä ja sen hetkinen tilausjono. Toimitusajankohdasta sovitaan jokaisen tilauksen kohdalla erikseen. Voit kuitenkin yhteydenotossasi ilmoittaa toivomasi toimitusajankohdan, niin se voidaan ottaa mahdollisimman hyvin huomioon korujen valmistuksen ja toimituksen suunnittelussa.

Toimitusaika voi vaihdella 1,5 viikosta useaan kuukauteen tilanteen mukaan.

Jos korujen toimitustavaksi on sovittu nouto tai Riia toimittaa ne itse, voi korut maksaa käteisellä. Muussa tapauksessa korut voi maksaa Mobilepay-sovelluksella tai tilisiirtona.