Sisällöntuotato

Kun koet sisällöntuotannon haastavaksi tai sille ei kertakaikkiaan löydy aikaa, Valvimo auttaa.

Edessä verkkosivujen päivitys? Ongelmia markkinointitekstien kanssa? Tavoitteena parantaa verkkosivujen ja palveluiden hakukonenäkyvyyttä?
 
Meiltä luonnistuu sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan, verkkosivuille ja blogeihin. Autamme sinua saamaan markkinointiviestisi läpi oikeissa kanavissa, oikeaan aikaan ja oikealle kohderyhmälle.
 

Edessä verkkosivujen päivitys? Haasteita markkinointitekstien tai -kampanjoiden luomisessa?

Kun kohtaat haasteita yrityksesi markkinointiviestin läpiviemisessä, on enemmän kuin järkevää kääntyä asiantuntijan puoleen. Kerro meille tarpeesi, oli se sitten suuri tai pieni. Voit esimerkiksi ulkoistaa yrityksesi some-tilien hallinnoinin, pyytää apua markkinointikampanjan suunnitteluun ja toteutukseen tai vaikka lehdistötiedotteen laatimiseen.
 
Meiltä voit myös pyytää tarjousta WordPress-pohjaisten verkkosivujen kokonaisvaltaisesta toteutuksesta.
 
Laajojen asiantuntijaverkostojen ansiosta voimme toteuttaa tarvittaessa laajempiakin projekteja. Yhden naisen yritys muovautuu hetkessä asiantuntijatiimiksi juuri sinun tarpeisiisi.
 
Vaikka yritys sijaitseekin fyysisesti Lapissa, ovat palvelut saatavina valtakunnallisesti.
 
Pyydä tarjous tai kysy lisää. Jos et vielä innostunut, käy hakemassa inspiraatiota ja vinkkejä omaan tekemiseesi Valvimo bloggaa -blogista.

Riia Valvimo, se some-tyttö ja iloinen yrittäjä

 

Riia on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändeihin, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Hänellä on 9 vuoden kokemus asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Hän on tuottanut sisältöä blogeihin, verkkosivuille ja someen, sekä hallinnoinut useiden lappilaisten brändien some-kanavia.

Riiaa on haastateltu muun muassa Yle Lapin uutisiin sekä Someta duuniin -hankkeeseen, liittyen hänen omaan uratarinaansa ja henkilöbrändäykseen.