Suomalaista korumuotoilua vuodesta 2023

Tätä on Valvimo

Valvimo on ennakkoluulotonta muotoilua, tarkkaa suomalaista kädentaitoa. Aikaansa ja ympäristöä kunnioittavaa työtä ja tekemistä.

Me tunnistamme koruihin kätkeytyvän tunteen, merkityksen ja muistot. Emme pelkää uusiutua ja kehittää toimintatapojamme maailman muuttuessa.

Me ja korumme olemme valmiita kertomaan tarinaamme. Tervetuloa mukaan!

nainen korujen takana

Riia Valvimo

korusuunnittelija

Riia Valvimo suunnitteli ensimmäiset hopeakorunsa vuonna 2023. Hänen on tarkoitus valmistua jalometallialan artesaaniksi syksyllä 2024.

Kiinnostus korujen suunnittelua kohtaan heräsi Rovaniemen kansalaisopiston hopeatyökurssilla. Erilaisissa asiantuntijatehtävissä ansioitunut liiketalouden tradenomi, myös markkinointialan yrittäjänä toiminut Valvimo oli valmis siirtymään uudelle alalla. Korumuotoilijan työssään hän voi yhdistää kaupan alan osaamisensa elämänmittaiseen rakkauteen luoda ja toteuttaa itseään kädentaitojen avulla. Maailmalle Valvimon korut ponnistavat Rovaniemeltä, Lapin pääkaupungista.

#valvimo

Näin lappilainen korusuunnittelija kertoo työstään;

”Parasta työssäni on korujen herättämä tunne ihmisissä. Tiedänhän sen omakohtaisestikin miten tärkeitä tunteita, muistoja ja tarinoita koruihin liittyy. Itselleni merkityksellisimpiä koruja ovat elämän varrella lahjaksi saamani ja minulle periytyneet korut.

Se on erityinen hetki, kun ihmiset reagoivat koruun sen nähdessään. Katsojan kasvoilta ja eleistä olen nähnyt liikutusta, ihastusta, ihmetystä, innostustakin. Olen myös kuullut ja todistanut korun lahjaksi saaneen henkilön ensireaktiota koruun. Kaikki nuo hetket ovat osa kyseisen korun tarinaa ja olen iloinen kun saan olla siinä mukana.

Toivon että Valvimon korut valloittavat sydämiä ja löytävät kantajansa tänään ja tulevaisuudessa.”

Shopping Cart