Kiitos kaikille vieraille ja juhlat mahdollistaneille yhteistyökumppaneille!

”Erilaisia valmistujaisia” juhlittiin Napapiirillä Rakas ravintolassa lauantaina 8.9.2018. Paikalla oli ystäviä ja tuttuja, mahtavia ihmisiä, joihin olen tutustunut elämäni varrella. Juhlissa kuultiin ihania ja inspiroivia puheenvuoroja. Esitimmepä rohkeina tyttöinä Eveliinan kanssa yhden kappaleenkin, Suvi Teräsniskan Täydellisen elämän.

​Hauskaa oli ja tästä on hyvä jatkaa. Kiitos kaikille vieraille ja juhlien järjestämisessä auttaneille tahoille. Ja huimasti rohkeutta ja innostusta kaikille. Yhdessä me saadaan hienoja asioita aikaan

Yhteistyössä:

Arctic TreeHouse Hotellin päärakennuksessa sijaitseva maisemaravintola Rakas hurmaa ainutlaatuisella tunnelmallaan ja paikallisiin raaka-aineisiin nojaavalla modernilla menullaan. Rakkaan viettelevän takkatulen äärellä ja käpylamppujen alla herkulliset maut nostavat sinut hetkeksi arjen yläpuolelle. Rakas Restaurant & Bar on osa SantaPark Arctic Worldia.

Suoritin tradenomiopintoihini kuuluvan perusharjoittelun SantaParkissa markkinointiassistenttina kesällä 2017.

Ihmisläheistä asiantuntijuutta. Reddo Partners Oy on valtakunnallinen, Rovaniemeltä ponnistava konsulttitoimisto, joka on erikoistunut auttamaan yrityksiä löytämään ratkaisuja erilaisiin yritystoiminnan haasteisiin ja kehittämistarpeisiin.

Reddo Partners toimi opinnäytetyöni toimeksiantajana ja suoritin opintoihini kuuluvan syventävän harjoittelun Reddolle kesällä 2018. Työskentelin Reddolla juniori-konsulttina ja kouluttajana vuosina 2018-2019.

Yrityspalvelu Kunnari on kokoaan suurempi asiantuntijapalveluja tarjoava yritys, jonka palveluihin kuuluvat niin liiketoiminnan kehittäminen ja analyysi että kattavat ohjelmistokehityspalvelut.

Yrittäjä Jari Kunnari toimi asiantuntija-casena opinnäytetyössäni.

Kehitimme opiskeluryhmän kanssa Jari Kunnarin tuottaman leikkimielisen yrittäjyyskilpailun, City Business Racen, konseptia keväällä 2018.

Lapin AMKin henkilöstö, opiskelijat ja yhteistyökumppanit muodostavat monialaisen yhteisön, jossa jokaisella on oma arvokas tehtävänsä.

Aloitin tradenomiopintoni Lapin ammattikorkeakoulussa syksyllä 2016.​ Opiskelun lisäksi työskentelin lukuvuonna 2017-2018 osa-aikaisena projektityöntekijänä kaupan ja kulttuurin osaamisalalla. Työni oli kehittää liiketalouden virtuaalista oppimisympäristöä Napalaaksoa.

Lisäksi osallistuin Lapin AMKin yhteishakukampanjan mainoskuvauksiin keväällä 2018. Kirjoitin TKI-toiminnan ja opetuksen integraatiota koskevan julkaisun Lumen-verkkolehteen yhdessä Saila Puukon, Jorma Möllärin ja Jani Siivolan kanssa.

Ylläs Avain huolehtii mökinomistajan omaisuudesta ja luotsaa lomalaisen kohti tunturin palveluita.

Ensimmäinen työpaikkani Lapissa löytyi Ylläs Avaimen tiimistä. Ylläs Avain sijaitsee Äkäslompolossa, Kolarissa.

Erilaiset valmistujaiset Rakas ravintolassa 8.9.2018

On lauantai-iltapäivä klo 14.30. Aurinko paistaa Rovaniemellä ja ensimmäiset vieraat ovat juuri saapuneet Rakas ravintolaan. Rakkaan henkilökunta on kattanut Salarakas-kabinetin käyttöömme, jossa hetken päästä nostan maljan toivottaessani vieraat tervetulleiksi “erilaisiin valmistujaisiin”. Arctic TreeHouse Hotelin päärakennuksessa sijaitseva Rakas on ainutlaatuinen paikka, jonka arkkitehtuuri ja ympäröivä luonto ihastuttaa. Sisällä Rakkaan lämmin tunnelma,…