Pyysin syyskuussa pidettäviin valmistujaisiini saapuvia hyviä ystäviäni kertomaan muutamalla sanalla mistä he saapuvat juhliin, miten me tapasimme ja mitä he odottavat näiltä hieman erilaisilta valmistujaisilta.

Valmistujaiset antavat minulle ainutlaatuisen tilaisuuden tuoda yhteen ystävät ja tuttuni, joihin olen tutustunut elämäni varrella töissä, koulussa ja vapaa-ajalla. Tradenomiopintojeni aikana olen erityisesti oppinut ymmärtämään noiden verkostojen tärkeyden.

Yhteistyön tärkeys

Mieleeni piirtynyt selkeä visio tehdä asioita hieman isommin ja erilailla kuin ennen loi selkeän pohjan valmistujaisteni suunnittelulle. Juhlien tarkoitus on nostaa jalustalle opiskelijoiden, oppilaitosten ja työelämän välisen yhteistyön tärkeyttä.

Valmistujaisten mahdollistajina toimivat SantaPark Arctic World, Reddo Partners, Yrityspalvelu Kunnari ja Lapin AMK. On sanomattakin selvää, että juhlat tulevat olemaan esimerkki verkostojen tärkeydestä, lappilaisesta vieraanvaraisuudesta ja yhteistyön voimasta.

Ystävyys ei katso aikaa eikä paikkaa

​Kokosin ystävieni lähettämät ja minua syvästi liikuttaneet videotervehdykset yhteen. Voit käydä katsomassa ne IGTV-tililtäni. Tämä on kiistämätön esimerkki ystävyyssuhteiden pysyvyydestä. Vieraat saapuvat Napapiirille Rakas ravintolaan eripuolilta Suomea: Helsingistä, Espoosta, Varkaudesta, Kolarista ja tietenkin täältä Rovaniemeltä.

Olen onnistunut, jos jakamalla kokemuksiani pystyn innostamaan sinuakin huolehtimaan ystävyyssuhteistasi, verkostoitumaan ja ennen kaikkea uskomaan itseesi.

Kirjoittaessani soi: Stepa – Ystäviä aina

IGTV, Vieraat esittäytyvät 👉🏻 ystävyys ei katso aikaa eikä paikkaa.:

https://www.instagram.com/tv/BmGmhBiDSW-/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=108e190eyhwl2​​

​Riia Valvimo

Lue myös: Erilaiset valmistujaiset Rakas ravintolassa 8.9.2018


Riia Valvimo

Iloinen yrittäjä Riia Valvimo on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen sekä markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Riia kouluttaa, konsultoi ja sparraa markkinoinnin teemoihin innostavasti ja selkeästi. Sähköposti: riia(at)valvimo.fi Puhelin: 050 3366 980