Haluatko oppia uutta markkinoinnista? Valvimo hakee harjoittelijaa!

Hae harjoittelijaksi ja kehity markkinointiosaajana

Valvimo on Riia Valvimon kesällä 2019 perustama markkinointiin ja sosiaaliseen mediaan erikoistunut yritys. Yrityksen perustana on Riian jatkuva halu kehittyä, antaa aina parastaan ja tehdä sitä mistä oikeasti pitää. Valvimon missio on auttaa yrittäjiä ja opiskelijoita kehittämään markkinointi-, myynti- ja henkilöbrändäysosaamistaan. Opiskeletko liiketaloutta ja olet kiinnostunut markkinoinnista ja yrittäjyydestä? Hae harjoittelijaksi kasvavaan markkinointiyritykseen.

Valvimo kouluttaa ja konsultoi laaja-alaisesti markkinointiin, myyntiin, sekä henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen. Käsissämme syntyy myös sisältöä sosiaaliseen mediaan, blogeihin ja verkkosivuille.

Riia pyörittää markkinointiyritystään Rovaniemeltä käsin. Lähes kaikki Valvimon palvelut toteutetaan tällä hetkellä verkossa.

Riia Valvimo, iloinen yrittäjä

Lapin AMKin alumni (Tradenomi, AMK) ja iloisena yrittäjänä tunnettu Riia Valvimo on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändäyskeen, sekä sosiaalisessa mediassa markkinointiin ja verkostoitumiseen.

Riia tuottaa sisältöä blogeihin, verkkosivuille ja someen, kouluttaa ja konsultoi myyntiin ja markkinointiin, sekä hallinnoi useiden lappilaisten brändien some-kanavia. Riia kirjoittaa myös omaa blogia “Valvimo-bloggaa”.

Harjoittelun tehtävät – Yrittäjän opissa pääsee mukaan moninaisiin juttuihin

Harjoittelussa pääset suorittamaan erilaisia johdon- ja markkinointiassistentin tehtäviä. Tehtävät sopivat hyvin tradenomiopiskelijalle. Voit myös itse vaikuttaa harjoittelun tehtäviin omien osaamistoiveiden -ja tavoitteiden mukaisesti. Harjoittelu Valvimolla on mahtava tilaisuus oppia uutta markkinoinnista ja yrittäjyydestä, verkostoitua yrittäjien kanssa ja vahvistaa yhteyksiä työelämään.

Tehtäviin voi lukeutua esimerkiksi:

  • Markkinointikampanjoiden ideointi, suunnittelu ja toteutus
  • Verkkosivujen päivitys ja kehittäminen WordPressillä tai julkaisutyökalun ominaisuuksiin tutustuminen
  • Markkinointikoulutusten koulutusmateriaalien suunnittelu
  • Sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan
  • Videoiden käsikirjoittaminen ja editointi
  • Uutiskirjeiden suunnittelu ja lähetys
  • Palvelumuotoilu ja tuotteistaminen
  • Erilaiset projektien kartoitus-, selvitys- ja kehittämistehtävät
  • ja paljon muuta…

Harjoittelu on palkaton ja sen kestosta sovitaan erikseen. Harjoittelu suoritetaan pääasiassa etänä, joten voit tehdä töitä käytännössä mistä päin Suomea vain. Harjoittelun suositeltava pituus on minimissään 15 opintopistettä, eli noin 2,5 kuukautta.

Sinulla tulee olla toimiva verkkoyhteys, jotta voit suorittaa harjoittelua etänä. Google Hangoutsin ja muiden Googlen verkkotyökalujen käyttäminen tulee sinulle harjoittelussa tutuksi. Jos osaat jo käyttää Googlen verkkotyökaluja, se on sinulle eduksi harjoittelussa.

Sinulta toivotaan oma-aloitteista työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, sekä kiinnostusta markkinointia ja yrittäjyyttä kohtaan. Ennen kaikkea toivon, että haluat oppia uutta!

Hakeminen – Älä aikaile, haku on jo päällä!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, linkki mahdolliseen LinkedIn-profiiliin ja CV osoitteeseen riia@valvimo.fi. Voit halutessasi liittää hakemukseen myös maksimissaan yhden minuutin pituisen videoesittelyn itsestäsi. Lähetä video Riialle WeTransferilla, Instagram Direct viestillä tai Facebookin Messengerissä. Mainitse mahdollinen video ja sen lähetystapa vapaamuotoisessa hakemuksessasi.

Ole nopea, sillä viimeinen hakupäivä on pe 8.5.2020 tai kun sopiva harjoittelija löytyy.

Lisätietoja antaa yrittäjä Riia Valvimo sosiaalisessa mediassa @riiavalvimo, sähköpostitse riia@valvimo.fi ja puhelimitse 29.4.-1.5. klo 9-12 välisenä aikana numerosta +358 50 3366 980.

Riia Valvimo,
iloinen yrittäjä

Valvimo
Korkalonkatu 5 a 14, 96100 Rovaniemi

Löydä Valvimo Facebookista ja Instagramista!

Lue mitä Riia sanoo tradenomitutkinnosta Lapin AMKin sivuilla: Tradenomitutkinto antoi hyvät valmiudet yrittämiseen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *