Se mitä itse tuot pöytään vaikuttaa paljolti siihen, mitä itse saat irti vapaa-ajasta, arjesta, työelämästä, opiskelusta, siis ihan kaikesta mitä elämässäsi teet. Me voimme omalla toiminnallamme saada aikaan niin paljon hienoja asioita, siksi toivon että et haasteisiin törmätessäsi luovuta vaan annat parastasi. Tulet varmasti monesti elämäsi aikana toteamaan, niin hyvässä kuin pahassa, ”mitä antaa, sitä myös saa”.

Aina ei kuitenkaan saa sitä mitä toivoo.

Varmasti sinäkin olet joskus yrittänyt jotain, mikä ei lopulta onnistunut. Olet tuntenut epäonnistuneesi ja ehkä joutunut pettymään. Taputa itseäsi olkapäälle, sillä sinä sentään yritit.

Uskon että hyvät teot ja yrittäminen palkitaan joskus moninkertaisina, joten sinun on aivan turha lannistua. Tulitko ajattelleeksi että kaikki, mitä olet tähän päivään mennessä tehnyt on tehnyt sinusta juuri sen oman ainutlaatuisen itsesi kuka nyt olet? Jatka yrittämistä ja ota haasteita vastaan, sillä yrittämättä et voi myöskään onnistua.

En malta odottaa, mitä kaikkea hienoa elämällä on annettavana. Itse haluan antaa vain parastani. On ollut erityisen hienoa huomata, että palava haluni auttaa ja inspiroida muita arjessa, opiskelussa ja työssä, on verkostojeni piirissä huomattu.

On ilo inspiroida

Olen saanut ihanaa palautetta seuraajiltani sosiaalisessa mediassa. Olen iloinen että pystyn yksinkertaisin toimin tuomaan inspiraation niin lähelle muita ihmisiä. Hienoa että somessa osataan oikeasti olla sosiaalisia. Palaute ja vuoropuhelu on minulle erittäin tärkeää.

Laitetaan muuten ensi viikolla entisen opettajani Kati Koivusen kanssa inpiraatiota ilmoille, kun meitä haastatellaan Ylelle henkilöbrändiin liittyen. Vinkkailen sinutkin haastattelun materiaalien äärelle ainakin Facebookissa ja Instagramissa, kun esitysajat ja kanavat ovat tarkemmin selvillä.

Tee sinäkin pieni matka itseesi ja mieti, miten voit tehdä seuraavasta viikosta upean. Valmistaudu arjen haasteisiin, ole ennakkoluuloton, auta itseäsi ja muita parhaan taitosi mukaan. Älä tyydy pelkkään haaveiluun, vaan tee haaveista totta. Mitä annat, sitä myös saat.

Sunnuntaiterveisin Riia

Kirjoittaessa soi Stepa & Jukka Takalo – Hiekkaa rattaissa

Tää on menny tähän asti aika mahtavasti.
Joten annetaan mennä, mennään loppuun asti.


Stepa & Jukka Takalo

Lue myös: Yhdessä pystymme ihmeisiin – Ennakkoluulottomuus, yhteistyö ja tekemällä oppiminen


Kategoriat: Inspiraatio

Riia Valvimo

Iloinen yrittäjä Riia Valvimo on erikoistunut henkilö- ja asiantuntijabrändäykseen sekä markkinointiin sosiaalisessa mediassa. Riia kouluttaa, konsultoi ja sparraa markkinoinnin teemoihin innostavasti ja selkeästi. Sähköposti: riia(at)valvimo.fi Puhelin: 050 3366 980