Satumetsä

Design Riia Valvimo

Koruja joilla on tarina

Riia Valvimon Satumetsä-hopeakorumalliston inspiraationa toimivat lapsuudestakin tutut sadut, joihin uppoutuessa muu maailma helposti unohtuu. Malliston koruissa seikkailee hellyttäviä eläinhahmoja.

Satumetsä-riipus (2023)

"Satumetsässä Herra ja Rouva Orava valmistautuvat vieraiden saapumiseen. Tänään on luvassa juhlat."

Vuoden 2023 Satumetsä-hopeariipuksessa korun 17 osaa on liitetty toisiinsa niittaamalla. Riipuksessa on yhteensä 19 hopealangasta tehtyä niittiä. Korussa on käytetty useita erilaisia pintakäsittelyitä, kuten patinaa, peilikiiltoa ja punsselointia.

Suunnittelija: Riia Valvimo
Paino: 6 g
Leveys: 60 mm
Korkeus: 60 mm
Materiaali: 925-hopea
Hinta: 580€

Yksittäiskappale.

Millainen on vuoden 2024 Satumetsä-riipus? Entä mitä muuta Satumetsässä tapahtuu? Lisää koruja tulossa vuonna 2024.

Tilaukset ja tiedustelut

Tilataksesi ota minuun yhteyttä sähköpostilla riia@valvimo.fi.

Kerro yhteydenotossasi:
1. mitkä ja montako korua olet kiinnostunut tilaamaan
2. minne korut tulisi toimittaa.

Arvioin korujen toimitusajan aina sen hetkisen tilausjonon mukaan ja palaan asiaan mahdollisimman pian.

Ohjeita korujen tilaamiseen

Korut valmistuvat tilauksesta käsityönä Rovaniemellä ja Oulussa Riia Valvimon jalometallialan opintojen osana ja ohella. Tästä syystä jokainen tilaus käsitellään sähköpostitse (riia@valvimo.fi) ja toimituksesta sovitaan Riian kanssa erikseen.

Korut valmistuvat tilauksesta käsityönä niiden suunnittelijan Riia Valvimo käsissä Oulussa ja Rovaniemellä. Ota Riian yhteyttä sähköpostitse sopiaksesi tilauksesta, maksusta ja toimituksesta.

Korujen toimituksesta sovitaan aina tapauskohtaissesti. Koruille voidaan sopia nouto tai toimitus Oulun ja Rovaniemen alueella tai ne voidaan toimittaa postitse.

Korujen toimitusaikaan vaikuttaa mm. tilausmäärä ja sen hetkinen tilausjono. Toimitusajankohdasta sovitaan jokaisen tilauksen kohdalla erikseen. Voit kuitenkin yhteydenotossasi ilmoittaa toivomasi toimitusajankohdan, niin se voidaan ottaa mahdollisimman hyvin huomioon korujen valmistuksen ja toimituksen suunnittelussa.

Toimitusaika voi vaihdella 1,5 viikosta useaan kuukauteen tilanteen mukaan.

Jos korujen toimitustavaksi on sovittu nouto tai Riia toimittaa ne itse, voi korut maksaa käteisellä. Muussa tapauksessa korut voi maksaa Mobilepay-sovelluksella tai tilisiirtona.